Voor jou?

Waarover gaat deze website?

 

Voor wie is deze website nu bedoeld? Deze website werd ontwikkeld door én voor organisaties in de sociale economie die van dichtbij betrokken zijn bij de (verdere) ontwikkeling en implementatie van talentmanagement. In de brede zin, voor iedereen die geïnteresseerd is in dit thema, gelijk in welke context men ook werkzaam is, en die gelooft in een positieve talentenbenadering van medewerkers als centrale gedachte binnen het medewerkersbeleid! Wil je weten waarover deze website eigenlijk gaat, wat je mag verwachten over de inhoud en over hoe de website is opgebouwd?

 

Meer weten? 


Wat zijn onze drijfveren?

 

De redenen om een website te maken rond de ontwikkeling en implemenatie van talentmanagement in de sociale economie zijn talrijk én divers. Een aantal drijfveren is misschien eerder negatief van insteek, bijvoorbeeld omdat ze vanuit een negatieve ervaring vertrekken, een aantal andere drijfveren vertrekt vanuit positieve vaststellingen in de praktijk. Een selecte bloemlezing uit onze eigen ervaringen... en wie weet... misschien herkent u zich wel in één van onderstaande situaties...

 

Meer weten?


Iets voor jou?

 

Voor wie is deze website nu bedoeld? Deze website werd ontwikkeld door én voor organisaties in de sociale economie die van dichtbij betrokken zijn bij de (verdere) ontwikkeling en implementatie van talentmanagement. In de brede zin, voor iedereen die geïnteresseerd is in dit thema, gelijk in welke context men ook werkzaam is, en die gelooft in een positieve talentenbenadering van medewerkers als centrale gedachte binnen het medewerkersbeleid.

 

 


Top